Waarom Kaap Hoorn?

Wij zijn als onze naam: Kaap Hoorn. Een rots in de branding. Westfriese zakelijkheid. Nuchter en eerlijk. Wij staan voor kwaliteit. En altijd bereikbaar.

Wij kennen uw markt. Wij spreken uw taal. Een afspraak is zo gemaakt, wij zijn immers altijd dichtbij en houden altijd de juiste afstand.

Kaap Hoorn beschikt over een WTA-vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controleopdrachten. Daarnaast is Kaap Hoorn lid van het NBA, aangesloten bij het RB, het NOB en het SRA, het grootste netwerk van accountants- en advieskantoren in Nederland. Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Ontdek zelf hoe kort onze lijnen zijn.

De mensen

Administratie & Advies

Audit

Fiscaal

ICT Security

Altijd de juiste afstand

Kaap Hoorn is anders dan andere kantoren. We maken heldere afspraken en komen die ook na. We houden van korte doorlooptijden en een hoge partnerbetrokkenheid.

Opgericht in 2004
Team van ervaren professionals
Voor ZZP tot internationaal opererende organisaties

Contact opnemen

Werkwijze

Vanaf het begin zetten wij onze beste mensen voor u in. We houden onze rug recht en draaien niet om de hete brij heen. Wij zijn recht door zee en benoemen eventuele belangrijke bespreekpunten tijdig, zodat de eindbespreking zonder verrassingen kan verlopen.

Als klein kantoor zijn we misschien wel groter dan u denkt. We leveren hoge kwaliteit, vertegenwoordigen alle disciplines, zijn IT-gedreven en beschikken over hoog opgeleid personeel, waaronder drie gecertificeerde fiscalisten en drie registeraccountants.

We werken volgens onze belofte, dat is onze cultuur waar wij ons aan houden.

Overstappen

Mocht u voor de keuze staan om over te stappen, dan kunnen wij u gerust stellen. Natuurlijk leidt een overstap naar een nieuwe accountant altijd tot een lastenverzwaring in het eerste jaar, zowel bij u als bij ons. Wij zullen dit echter tot een minimum beperken. En wij zien de tijd die wij hieraan besteden als een investering in de relatie.

Wij leveren minimaal vergelijkbare kwaliteit en expertise als die van de grote kantoren, maar op een betrokken en persoonlijke manier. Wij verkleinen de afstand tussen u en de accountant en trekken samen met u op als het gaat om administratie, belastingen, advies en audits. Wij houden altijd de juiste afstand.

Enthousiast geworden?

We leren u graag kennen om samen te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
Voor een vrijblijvende kennismaking, bel of mail ons:

Telefoon: 0229 799 800