Mijn naam is Ronald Schipper en ik ben vanaf januari 2018 werkzaam bij Kaap Hoorn als manager accountancy. In 2012 ben ik afgestudeerd als accountant waarbij ik de AA titel  heb behaald. Daarna heb ik in 2016 de opleiding tot AA/RA Belastingaccountant met succes afgerond. Bij Kaap Hoorn ben ik medeverantwoordelijk voor de samenstel- en administratieve afdeling en een aanspreekpunt voor onze klanten.

Ik ben mijn carrière begonnen bij PwC als assistent accountant, zowel voor de controle als samenstelpraktijk. Daarna heb ik ruim 9 jaar gewerkt bij VANDERLAANGROEP, waar ik ben doorgegroeid tot eindverantwoordelijk accountant op de samenstel afdeling met verantwoording voor de aansturing van de accountancy afdeling en eindverantwoordelijk voor diverse (MKB) klanten alsmede diverse activiteiten op gebied van uiteenlopende advisering vooral op fiscaal gebied alsmede met betrekking tot implementatie van nieuwe ERP systemen.

Ik heb vooral veel ervaring met klanten in de branche van productieondernemingen, bouw, horeca en detailhandel. Mijn specialiteiten zijn DGA ondernemingen, jaarverslaggeving, vaktechniek en analytisch vermogen.

Ik hou erg van gezelligheid, in mijn vrije tijd ga ik graag lekker eten, leuke dingen ondernemen met familie en vooral met mijn vrouw Lonneke en mijn kinderen Stijn en Anna. Verder ben ik gek op voetbal en ga graag op vakantie.