Administratie

Kaap Hoorn is veel meer dan een administratiekantoor. Bij het verzorgen van uw administratie zijn we volledig ingesteld op geautomatiseerde gegevensverwerking. Wij richten uw boekhouding handig in: scan en herken (DizzyData) zorgt voor online factuurherkenning, -verwerking en -autorisatie. U geeft aan wie de facturen accordeert, welke facturen geautoriseerd kunnen worden om ze vervolgens via een sepabestand betaalbaar te stellen. Wij koppelen dit aan de financiële administratie (Twinfield) waarmee de administratie in uw eigen bedrijf in feite overbodig kan worden. En u regelt dat allemaal via uw tablet of smartphone, waar u ook bent. Kaap Hoorn kijkt met u mee en signaleert aandachts- en adviespunten tijdens het verwerken. Wij informeren u proactief en verzorgen de managementrapportage. Bovendien verzorgen wij zo gewenst ook uw loonadministratie.

Loonadministratie

Met onze expertise in de salaris- en personeelsadministratie en de tools die wij voor handen hebben brengen wij een oplossing die u tijd bespaart, uw administratieve handelingen vergemakkelijken en u kosten bespaart.

Door geautomatiseerde processen en uitsluitend medewerkers die gediplomeerd en ervaren zijn bieden wij de hoogste kwaliteit. U kunt rekenen op snelle responstijden, een proactieve instelling van onze administrateurs en adviseurs en een vast aanspreekpunt.

De overstap is voor u moeiteloos. Wij vragen de benodigde documenten bij u of bij uw huidige salarisverwerker op waarna wij de administratie voor u opstarten. Wij investeren graag in een gezonde, duurzame relatie met u.

Met Salary Online heeft u als werkgever 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot uw arbeidsvoorwaarden en salaris- en personeelsadministratie. Vanaf elke computer met een internetaansluiting kunt u als werkgever Salary Online gebruiken. Of dit nu vanaf kantoor is, vanaf de thuiswerkplek, vanaf het vakantieadres; overal waar u als werkgever toegang heeft tot internet kan gebruik worden gemaakt van Salary Online.

Samenstellen van jaarrekeningen

Naast het ondersteunen bij of verzorgen van uw administratie stellen wij ook de jaarrekening voor u op en zorgen wij voor de deponering bij de Kamer van Koophandel. Ons kantoor werkt met de nieuwste technieken waardoor er onder meer een directe koppeling bestaat tussen onze rapportgenerator en de Kamer van Koophandel. De combinatie van de hoge mate van automatisering, onze persoonlijke betrokkkenheid en deskundigheid zorgen voor een optimale service.

Bespaar op uw administratiekosten

Door het geautomatiseerd verwerken van uw facturen en afletteren van uw bank, besparen zowel u als wij vele uren. Met Basecone worden facturen volautomatisch, snel en correct herkend en geboekt.

We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Altijd direct inzicht in de actuele cijfers
Tijdbesprarend door volledig geautomatiseerd proces
Zelflerende software
Eenvoudig autoriseren
Veilig

Partner van Basecone voor geautomatiseerd inboeken van facturen in elk boekhoudpakket.

Contact opnemen

 Volledig geautomatiseerd

Van scan-en-herken software, het aanmaken van verkoopfacturen tot self-billing

Gecertificeerd Twinfield expert

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden van Twinfield

Snelle response

Onze policy is dat u altijd binnen 24 uur een reactie ontvangt.

Enthousiast geworden?

We leren u graag kennen om samen te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
Voor een vrijblijvende kennismaking, bel of mail ons:

Telefoon: 0229 799 800