Fiscaal advies & belastingen

Met een team van ervaren fiscalisten heeft Kaap Hoorn altijd de juiste belastingexpertise voor u beschikbaar. Of het nu gaat om inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW vraagstukken, loonheffingen, erfbelasting en schenkbelasting, estateplanning, maar ook bijvoorbeeld internationale fiscale zaken of anderszins, wij zijn bekend met de continu wijzigende fiscale regels. Wij adviseren en begeleiden u met uw fiscale vraagstukken, en wij verzorgen al uw fiscale aangiften.

En ook niet onbelangrijk, een goed contact met de Belastingdienst is ons niet vreemd. Maar mocht u er eens niet uit komen met de Belastingdienst, dan ondersteunen wij u bij de bezwaarprocedure of eventueel bij een belastingprocedure.

Onze fiscalisten zijn lid van De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB). Van een ervaren belastingadviseur verwacht je veel expertise. Wij leggen u uit wat veranderingen in de belastingwetgeving voor u als ondernemer betekenen. We signaleren en informeren u proactief en leggen in begrijpelijke taal uit hoe u fiscale faciliteiten kunt toepassen en kansen kunt benutten. Zo vertalen wij ingewikkelde fiscale materie naar duidelijke adviezen en concrete oplossingen.

Wij hebben veel ervaring in de begeleiding bij bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdracht, en adviseren u hoe u uw bedrijf fiscaalvriendelijk kunt overdragen en daarbij zoveel mogelijk gebruik kunt maken van de bedrijfsopvolgingsfaciliteiten (BOR/BOF) in de schenk- c.q. erfbelasting en in de inkomstenbelasting. In het kader van estateplanning adviseren wij u hoe u het beste uw vermogen kunt overhevelen naar volgende generaties en hoe u uw testament in kunt richten.

Hetzelfde geldt voor het structureren van uw onderneming, en voor herstructureringen, vastgoedinvesteringen en transacties (zoals overnames, fusies en/of samenwerkingen), we adviseren en begeleiden u optimaal in deze trajecten.

Ook wanneer uw bedrijf te maken krijgt met internationalisering en uw onderneming in het buitenland actief wordt, leveren wij de juiste expertise. Wij helpen u met de fiscale aspecten van uw internationale activiteiten, veelal ook in samenwerking met lokale adviseurs. En altijd tegen zeer concurrerende tarieven.

Team van ervaren fiscalisten

We combineren een ondernemersgerichte aanpak met onze diploma’s en certificaten. Dit maakt ons opmerkzaam, pro-actief maar vooral ook pragmatisch.

En daardoor weten we voor onze klanten altijd de beste oplossing te vinden. Soms zijn hier standaardprocedures voor, maar als er iets in overleg met de Belastingdienst moet dan hebben we hier goede contacten.

3 ervaren fiscalisten
Voor zakelijk, privé of een combinatie

Contact opnemen

 Fiscaal advies op maat

Complexe fiscale regelgeving vertaald naar praktische oplossingen

Korte lijnen

Wij hechten aan korte lijnen en direct contact met onze klanten

Fiscale koers bepalen

Wij adviseren en begeleiden u en uw onderneming bij al uw fiscale zaken

Enthousiast geworden?

We leren u graag kennen om samen te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
Voor een vrijblijvende kennismaking, bel of mail ons:

Telefoon: 0229 799 800