Audit

Binnen onze controlepraktijk hebben wij een grote diversiteit aan klanten. Van kleine tot grote ondernemingen, in verschillende branches. Onze controlepraktijk bestaat uit acht medewerkers die zich volledig richten op de controle van jaarrekeningen. Allen zijn afgestudeerd als of studerend voor registeraccountant, wij zien dit als absolute voorwaarde om in de controlepraktijk van Kaap Hoorn te kunnen werken. Onze taak is om een oordeel te vormen over het getrouwe beeld van uw jaarrekening.

Een efficiënte en doelmatige controle wordt mede bepaald door de
betrokkenheid van de externe accountant. De externe accountant zal regelmatig op locatie aanwezig zijn als aanspreekpunt voor u maar ook voor het controleteam. Het uitvoeren van de controlewerkzaamheden op locatie van de klant is een speerpunt binnen onze praktijk. Niet alle accountants zijn communicatief vaardig en in staat om bespreekpunten tijdig aan te kaarten. Wij maken onze bevindingen al vroegtijdig bespreekbaar, zodat u de gelegenheid heeft om hierover na te denken en eventueel aanvullende informatie aan te leveren. We werken in kleine, vaste teams wat de communicatie binnen het team en met de klant verbetert. Als klant hoeft u niet alles meerdere keren uit te leggen. Al vroeg in het proces staat de eindbespreking vast, waarbij we ernaar streven om na de eindbespreking binnen een week af te ronden en onze controleverklaring af te geven.

Altijd de juiste afstand

De kracht van Kaap Hoorn zit onder meer in de bereikbaarheid, de korte doorlooptijden, de duidelijkheid en de hoge partnerbetrokkenheid. Dezelfde kwaliteit en expertise als die van de grote kantoren, maar op een persoonlijke manier. Kortom, wij verkleinen de afstand tussen u en de accountant!

Beschikt over WTA vergunning (niet OOB)
Hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijs
Zorgeloos overstappen

Contact opnemen

 Hoge partnerbetrokkenheid

Onze externe accountants zijn regelmatig op uw locatie aanwezig

Korte doorlooptijden

We maken goede afspraken, wat zorgt voor een efficiënt controleproces.

Prijsafspraken

We maken heldere prijsafspraken, gekoppeld aan duidelijke verwachtingen.

Enthousiast geworden?

We leren u graag kennen om samen te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
Voor een vrijblijvende kennismaking, bel of mail ons:

Telefoon: 0229 799 800