Mijn naam is Stephan Dekker. Per 1 januari 2014 ben ik mede-eigenaar geworden van Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs. Ik ben registeraccountant en bij de AFM ingeschreven als Extern Accountant waarmee ik eindverantwoordelijk ben voor een groot aantal (wettelijke) controleklanten.

Op 1 augustus 2000 ben ik mijn carrière gestart bij Arenthals Chaudron een voorganger van inmiddels Grant Thornton. Hier heb ik mij ontwikkeld van assistent accountant tot manager in de (internationale) controlepraktijk. Vanwege mijn affiniteit met het MKB heb ik in 2009 de overstap gemaakt naar HLB Schippers waar ik ben doorgegroeid naar senior manager en ben benoemd tot Externe Accountant. Op 1 januari 2013 is HLB Schippers gefuseerd met BDO Accountants waar ik als Externe Accountant verantwoordelijk was voor een klantenportefeuille in het MKB.

Het informele en persoonlijke karakter, het snelle schakelen, de betrokkenheid van de medewerkers, de hoge mate van automatisering en de kennis over het MKB hebben mij het meest aangesproken bij Kaap Hoorn Accountants. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Ik ben vooral gespecialiseerd in (controleplichtige) ondernemingen in het MKB waar er geen scheiding is tussen de leiding en het eigendom, familiebedrijven en directeur-grootaandeelhouders. Ik heb ruime ervaring in zowel nationaal als internationaal opererende ondernemingen.

De afgelopen jaren heb ik diverse nevenactiviteiten gehad zoals het doceren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan leuke uitjes zoals uit eten gaan en op vakantie. Daarnaast hou ik van hardlopen en skiën. Ik woon samen met Samanta en samen hebben wij drie kinderen.