Mijn naam is Stef van Kleef, ik ben afgestudeerd bedrijfseconoom en registeraccountant. Samen met Chendra ben ik vanaf januari 2004 medeoprichter van Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs. Een bedrijf waar wij onze eigen visie en idealen konden realiseren. En dit blijkt te werken!

Ik ben mijn carrière gestart op 1 januari 1992 bij Walgemoed Accountants & Adviseurs (inmiddels BDO). Binnen dit accountantskantoor heb ik het traject van assistent-accountant tot en met accountant doorlopen. In 1999 ben ik afgestudeerd als registeraccountant (RA).

Mijn specialiteiten zijn voornamelijk het inrichten van administratieve processen, het opzetten van bedrijfsstructuren, financieringsaanvragen, het opstellen van prognoses en het adviseren en begeleiden bij bedrijfsovernames. Kortom ik ben een echt klankbord voor ondernemers en ik denk graag met u mee over de mogelijkheden!

Naast de werkzaamheden voor Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs ben ik ook al bijna 25 jaar penningmeester van de Hoornse voetbalvereniging Always Forward en bestuurslid van de Stichting NobodyIsNotWelcome. Stichting NobodyIsNotWelcome (NINW) is in januari 2024 opgericht om bruggen te slaan en mensen te verbinden die ogenschijnlijk van elkaar verschillen. NINW is een positieve beweging die mensen aanmoedigt om nieuwsgierig te zijn naar hun eigen denken en open te staan voor ontwikkeling.

In mijn vrije tijd fiets ik graag, zowel op de racefiets als de mountainbike. Daarnaast hou ik van voetbal, ik maak graag stedentrips en vind het heerlijk om lekker uit eten te gaan.