Mijn naam is Roland Hoost. Sinds september 2023 ben ik parttime werkzaam als belastingadviseur bij Kaap Hoorn. In 2004 ben ik afgestudeerd als Register Belastingconsulent waarbij ik de titel RBc heb behaald. Bij Kaap Hoorn Belastingadviseurs B.V. houd ik me bezig met belastingadvies en -aangiften en ben ik het aanspreekpunt voor onze klanten. Door het directe contact, beschouwt de klant je als dé vertrouwenspersoon voor zowel zijn onderneming als vaak ook zijn familiaire aangelegenheden.

Ik ben mijn carrière in 1995 begonnen bij BDO CampsObers Accountants & Adviseurs (rechtsvoorganger van BDO) als belastingadviseur in Amsterdam Zuidoost. Daarna ben ik in 2013 mijn eigen kantoor gestart onder de naam ‘Hoost & Partners’. Hier bediende ik (vermogende) particulieren en bedrijven uit nagenoeg alle sectoren. Ik ben lid van Register Belastingadviseurs (RB).

De combinatie van belastingadvies voor verschillende bedrijven als de sociale persoonlijke contacten met alle stakeholders maakt mijn werk bij Kaap Hoorn interessant, afwisselend en uitdagend. Daarnaast spreken vooral de informele werksfeer, korte lijnen naar klanten en collega’s en de combinatie van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en persoonlijke betrokkenheid mij het meest aan bij Kaap Hoorn.

Naast mijn werk ben ik de afgelopen jaren actief geweest als bestuurder van de ondernemersvereniging ‘Enkhuizen Onderneemt’ en ‘Parkmanagement Enkhuizen’.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de Westfriese Golfclub, welke Kaap Hoorn een warm hart toedraagt, en doe ik graag aan basketbal, kickboksen en crossfit).