Mijn naam is Björn Veenhof, ik ben registeraccountant en binnen Kaap Hoorn heb ik de functie van Accountant Medewerker. In 2017 ben ik bij de AFM ingeschreven als Extern Accountant waarmee ik eindverantwoordelijk ben voor een groot aantal (wettelijke) controleklanten. Ik ben mijn carrière gestart bij de Accountantsdienst Rotterdam en ben vervolgens in dienst getreden bij Deloitte Accountants B.V. waar ik 19 jaar heb gewerkt.

Ik ben hoofdzakelijk actief in de controle van handelsondernemingen, agrarisch-gerelateerde ondernemingen, dienstverlening en productie-ondernemingen, zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven waaronder uitgebreide groepscontroles. Verder heb ik ook ruime ervaring met de controle van Verenigingen en Stichtingen.

Naast mijn werkzaamheden voor klanten ben ik ook praktijkbegeleider voor trainees die hun praktijkopleiding tot registeraccountant proberen te voltooien, medeverantwoordelijk voor vaktechniek binnen ons kantoor en heb ik gedoceerd aan de Hogeschool van Alkmaar (BE en AC, zowel HBO als post-HBO).

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij zowel de voetbalvereniging (scheidsrechter jeugd) als de ijsvereniging. Verder ben ik fervent (race-)fietser, zwem en voetbal ik graag en bezoek ik regelmatig het theater.