Mijn naam is Kevin Horn, ik ben vanaf april 2013 werkzaam bij Kaap Hoorn en ik ben manager op de controle afdeling.

Na het behalen van mijn Vwo-diploma heb ik de Accountancy opleiding gedaan aan de HES in Amsterdam, waarbij ik in totaal een jaar bij PwC mijn stage heb gelopen. Na deze opleiding ben ik mijn carrière begonnen bij een klein administratiekantoor. Na 2 jaar ervaring te hebben opgedaan heb ik de overstap gemaakt naar Kaap Hoorn. In september 2019 heb ik het theoretische deel van de post-master opleiding tot RA afgerond. In augustus 2021 heb ik ook het praktische gedeelte van de opleiding tot RA afgerond, waarna ik in november 2021 ben ingeschreven in het accountantsregister  als RA.

Ik ben hoofdzakelijk actief in de controle van de jaarrekening van MKB ondernemingen in diverse typologieën zoals handelsondernemingen, dienstverlening en productie-ondernemingen. Dit betreffen zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven binnen uiteenlopende branches. Vanuit mijn rol als audit manager ben ik het aanspreekpunt voor klanten en begeleid ik de (gevorderd) assistent accountants.

Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn vrouw en drie kinderen. Daarbij doen wij graag leuke uitjes, zoals uit eten, het bezoeken van een concert of een bioscoop.