Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs B.V. zoekt een enthousiaste senior assistent accountant voor de samenstelafdeling. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de accountancy en wil je graag betrokken zijn bij verschillende MKB-bedrijven en internationale ondernemingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Kantoor: Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs B.V.
Plaats: Hoorn
Contact: S.A. Dekker
Geplaatst op: 3 mei 2019

 

Functie-omschrijving

Als senior assistent accountant werk je direct onder de manager accountancy. Je hebt affiniteit met automatisering en bent geïnteresseerd in nieuwe ICT ontwikkelingen en toepassingen. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en bent in staat je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je ook over een gezonde dosis ambitie.

Het betreft een doorgroeifunctie!

Benodigde kennis

  • SPD, HBO-BE/Accountancy, Universiteit en studerend voor AA, RA, of
  • VWO en studerend voor HBO-AC of Nyenrode of
  • MBO-BA niveau 4, MBA en in ver gevorderd stadium van SPD-studie

Wat is jouw profiel?

Jij bent op zoek naar een afwisselende baan: tijd om jouw theoretische kennis in de praktijk te brengen, relaties op te bouwen en het beste uit jezelf en jouw collega’s te halen. Je bent klaar voor een uitdaging en vindt het leuk om in het diepe gegooid te worden. Jij:

  • hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak;
  • bent accuraat, stressbestendigheid, ambitieus en hebt een service- en cliëntgerichte instelling;
  • hebt affiniteit met automatisering;
  • kan goed in een team samenwerken, maar werkt ook prima zelfstandig;
  • bent in staat tot het adequaat managen van je eigen planning;
  • hebt enkele jaren ervaring bij een accountantskantoor;
  • ervaring met de software van Unit4 is een pré.

Wat ga je bij ons doen?

Je krijgt een kijkje achter de schermen bij het midden- en kleinbedrijf en houd je je bezig met het analyseren van financiële gegevens bij klanten. Samen met de klant spar je over de problematiek waarmee hij te maken krijgt op administratief gebied. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor klanten, krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Teamleden zullen je helpen met je carrièreplanning en doorgroeimogelijkheden, en helpen om je vaktechnisch te blijven verbeteren.

Wie zijn wij?

Kaap Hoorn is een belastingadvies- en accountantskantoor met 18 professionals. Hiermee wordt een compleet pakket van dienstverlening geboden op het gebied van administratie, accountancy, belastingadvies en fiscale aangiften, alsmede de (vrijwillige en wettelijke) controle van jaarrekeningen.

De kracht van onze dienstverlening is dat wij enerzijds de kwaliteit leveren die mag worden verwacht van een kantoor dat aangesloten is bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten (SRA). Anderzijds streven wij in onze dienstverlening naar een duidelijke, heldere en open relatie met onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door een praktische en informele manier van werken. Dit uit zich onder meer in heldere en begrijpelijk geschreven (belasting)adviezen, waarbij de praktische uitvoerbaarheid van het advies voorop staat. Wij richten ons met name op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kaap Hoorn bied je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Op kantoor lunchen we met z’n allen in de kantine en de wekelijkse borrel vindt vaak plaats op het dakterras. Daarnaast ontmoet je regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en kom je graag een onder het genot van een kopje koffie jouw ambities bespreken? Bij ons ben je van harte welkom!

Je kunt je sollicitatie mailen aan stephandekker@kaaphoorn.net

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.