ICT Security

Het team van Kaaphoorn ICT Security heeft al jarenlange ervaring in de IT-beveiliging. Het team zet zich iedere dag in om informatiestructuren te beveiligen en bescherming te bieden tegen cyberaanvallen. Onze focus ligt bij het behouden van de persoonlijke aanpak. Wij willen niet een extern bureau zijn, maar aanvoelen als uw collega.

Binnen het team werken we gestructureerd en pragmatisch. De focus ligt daarbij op de ontwikkeling binnen het team. De wereld van hacken staat niet stil en we zijn graag voorbereid op welke hacktechniek dan ook. Hoe beter en meer up-to-date het team is, hoe zekerder u bent van een veilig bedrijfsnetwerk.

Kaap Hoorn ICT Security richt zich primair op ondernemingen in het MKB. De laagdrempelige, praktische en persoonlijke aanpak sluit aan op wat een ondernemer in dit segment verwacht. “Onze missie is om de gemoedsrust van onze klanten te vergroten,”

ICT Security Roadmap

Een IT Security Roadmap stelt organisaties in staat om zonder grote investeringen gebruik te maken van het volledige IT-beveiligingsdienstenpakket van Kaap Hoorn ICT Security tegen een vast bedrag per maand. Op deze manier kunnen we een doorlopend plan creëren die de IT Security structureel verbeterd. Onze IT Security Roadmap is gebaseerd op de “hacker cycle”. Een hacker gaat vaak systematisch te werk met betrekking tot het uitbuiten van zwakheden binnen de IT-omgeving waarbij een IT Security Roadmap de perfecte beschermingsmaatregel is om uw IT-omgeving te beschermen.

Losse onderzoeken

We begrijpen ook dat niet elke organisatie dezelfde behoeften of middelen heeft. Daarom bieden we naast onze doorlopende IT-Security Roadmap ook losse beveiligingsonderzoeken aan. Als u liever gebruik maakt van een van onze losse audits, is dat natuurlijk ook mogelijk.

We hebben meerdere varianten van deze audits beschikbaar, afgestemd op verschillende aspecten van uw IT-omgeving. Deze omvatten:

  1. Blackbox pentesten: Deze kunnen zowel extern als intern worden uitgevoerd. Bij een blackbox pentest hebben onze testers geen voorkennis van uw systemen en proberen ze toegang te krijgen, net als een echte aanvaller zou doen.
  2. M365 audits: Deze audits zijn specifiek gericht op uw Microsoft 365 omgeving. We controleren op mogelijke beveiligingsproblemen en geven aanbevelingen voor verbeteringen.
  3. Active Directory audit: We onderzoeken uw Active Directory omgeving om eventuele kwetsbaarheden of configuratiefouten te identificeren die een risico kunnen vormen voor uw netwerk.
  4. Wifi audit: Onze wifi audit omvat een grondige beoordeling van uw draadloze netwerken om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn tegen mogelijke aanvallen.
  5. Nulmeting: Een nulmetingis een essentieel onderdeel van onze losse audits. Het is een uitgebreide evaluatie van uw huidige IT-omgeving om de bestaande beveiligingsmaatregelen en -protocollen te begrijpen.

We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over de mogelijkheden en hoe we u kunnen helpen uw IT-omgeving te beveiligen. Ons team van deskundige IT-beveiligingsprofessionals staat klaar om u te ondersteunen bij al uw beveiligingsbehoeften.

Actionable data in onze security portal

Bij Kaap Hoorn ICT Security begrijpen we dat beveiliging een cruciaal aspect is van uw bedrijfsvoering. Daarom werken we samen in onze Security Portal. Dit platform is ontworpen om u overzicht te geven over de security roadmap en de gevonden punten.

  • Gemakkelijk communiceren met onze experts
  • Inzicht in de status van alle gevonden punten
  • Mogelijk om samen te werken met 3e partijen
  • Begeleiding op maat voor jou bedrijf
  • Alle documenten overzichtelijk op een plek
Contact opnemen

Actionable data

Alle taken overzichtelijk in de Security portal

Security Roadmap

Een strategisch plan voor een veiligere IT-omgeving

Losse onderzoeken

Flexibele, op zichzelf staande beveiligingsonderzoeken.

Enthousiast geworden?

We leren u graag kennen om samen te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
Voor een vrijblijvende kennismaking, bel of mail ons:

Telefoon: 0229 799 800