Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs B.V. zoekt een gemotiveerde junior assistent accountant voor de samenstelafdeling die zich verder wil ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de accountancy en wil je graag betrokken zijn bij verschillende MKB-bedrijven en internationale ondernemingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kantoor: Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs B.V.
Plaats: Hoorn
Contact: S.A. Dekker
Geplaatst op: 10 december 2019

 

Functie-omschrijving

Je krijgt een kijkje achter de schermen bij het midden- en kleinbedrijf en houd je je bezig met het analyseren van financiële gegevens bij klanten. De werkzaamheden van de junior assistent richten zich op het verlenen van administratieve diensten, het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen en het voorbereiden van de aangiften OB, IB en VpB. De focus van deze functie ligt op een goede behartiging van de zakelijke belangen van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor klanten, krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Teamleden zullen je helpen met je carrièreplanning en doorgroeimogelijkheden, en helpen om je vaktechnisch te blijven verbeteren.

De functie moet gezien worden als een startfunctie.

Benodigde kennis

 • SPD, HBO-BE/Accountancy, Universiteit en studerend voor AA of
 • VWO, en studerend voor HBO-AC of Nyenrode of
 • MBO-BA niveau 4, MBA en studerend voor SPD
 • dient goed te kunnen werken met ICT en alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties en heeft hiervoor aanvullende cursussen/ opleidingen gevolgd danwel volgt hiervoor aanvullende cursussen/ opleidingen

Functie-eisen

 • Je hebt affiniteit met cliënten uit het MKB;
 • Je hebt affiniteit met automatisering;
 • Je hebt kwaliteitsbesef en hebt een profesioneel kritische instelling;
 • Je werkt graag in teamverband;
 • Je beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden;
 • Je beschikt over een gezonde dosis ambitie;
 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kaap Hoorn biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Op kantoor lunchen we met z’n allen in de kantine en de wekelijkse borrel vindt vaak plaats op het dakterras. Daarnaast ontmoet je regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en kom je graag een onder het genot van een kopje koffie jouw ambities bespreken? Bij ons ben je van harte welkom!

Wie zijn wij?

Kaap Hoorn is een belastingadvies- en accountantskantoor met ruim 20 professionals. Hiermee wordt een compleet pakket van dienstverlening geboden op het gebied van administratie, accountancy, belastingadvies en fiscale aangiften, alsmede de (vrijwillige en wettelijke) controle van jaarrekeningen.

Kaap Hoorn beschikt over een WTA-vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controleopdrachten. Daarnaast is Kaap Hoorn lid van het NBA, aangesloten bij het RB, het NOB en het SRA, het grootste netwerk van accountants- en advieskantoren in Nederland. We streven in onze dienstverlening naar een duidelijke, heldere en open relatie met onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door een praktische en informele manier van werken. Wij richten ons met name op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Je kunt je sollicitatie mailen aan stephandekker@kaaphoorn.net

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.