Kaap Hoorn Belastingadviseurs B.V. zoekt een enthousiaste gevorderd aangifte medewerker/belastingadviseur voor de fiscale praktijk.

Kantoor: Kaap Hoorn Belastingadviseurs B.V.
Plaats: Hoorn
Contact: Chendra van Kleef RB
Geplaatst op: 12 december 2019

 

Functie-omschrijving

Als gevorderd aangifte medewerker/belastingadviseur werk je direct onder de fiscale vennoot. Je stelt (complexe) fiscale aangiften IB en VpB op en de fiscale jaarstukken van ondernemers. Je beantwoordt als specialist de vragen van je collega’s uit het accountancyteam. Je onderhoudt zelf de contacten met je klanten en wanneer je adviesbehoeften signaleert, bespreek je dit met de fiscalist en/of je klant. Je kunt zelf (eenvoudigere) advieswerkzaamheden oppakken en heb je de kennis niet, dan zet je het vraagstuk door naar je collega’s. Verder bedenk je fiscale oplossingen en stel je bezwaarschriften op. Je hebt een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht. Je hebt een praktische en cliëntgerichte instelling. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en bent in staat je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. De functie biedt veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief.

Het betreft een doorgroeifunctie!

Functie-eisen

  • Je bent studerend voor RB / HEAO FE of hebt deze afgerond;
  • Je hebt ervaring met cliënten uit het MKB;
  • Je hebt affiniteit met automatisering, Unit 4 is een pré;
  • Je beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden;
  • Je beschikt over een flexibele instelling en een gezonde dosis ambitie;
  • Je hebt meerdere jaren ervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Kaap Hoorn is een accountants- en belastingadvieskantoor met ruim 20 professionals. Hiermee wordt een compleet pakket van dienstverlening geboden op het gebied van administratie, accountancy, belastingadvies en fiscale aangiften, alsmede de (vrijwillige en wettelijke) controle van jaarrekeningen. Op kantoor heerst een informele cultuur en we hechten veel belang aan laagdrempeligheid, openheid en collegialiteit.

Denk jij dat je goed bij ons zou kunnen passen, stuur dan je sollicitatie naar chendravankleef@kaaphoorn.net. Als je eerst meer informatie wilt hebben, dan kun je contact opnemen via telefoonnummer 0229-799800.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.