Kaap Hoorn Belastingadviseurs B.V. zoekt een enthousiaste (assistent) belastingadviseur voor de fiscale praktijk.

Kantoor: Kaap Hoorn Belastingadviseurs B.V.
Plaats: Hoorn
Contact: Coen Appelman
Geplaatst op: 11 december 2019

 

Functie-omschrijving

Als (assistent) belastingadviseur werk je in een klein en betrokken team van professionele fiscalisten, veelal direct onder de vennoot belastingadvies. Je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, en bestaan onder meer uit het analyseren en uitwerken van fiscale vraagstukken, het voorbereiden en opstellen van fiscale adviezen en aangiften, de implementatie van adviezen, estate planning en financiële planning, fiscale procedures en correspondentie met de Belastingdienst. Je werkt ook nauw samen met onze collega accountants. Je hebt al snel contact met klanten, met de Belastingdienst en met andere externe partijen/relaties. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en bent in staat je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. Je hebt een cliëntgerichte en flexibele instelling. En je wilt jezelf graag verder ontwikkelen.

Het betreft een doorgroeifunctie!

Benodigde kennis

 • Afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie (WO)
 • NOB of bereid tot het volgen van de toelating tot de NOB

Functie-eisen

 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een fiscale praktijk;
 • Je hebt ervaring c.q. affiniteit met familiebedrijven, DGA’s en MKB-ondernemingen;
 • Je hebt affiniteit met automatisering, en bent geïnteresseerd in nieuwe ICT ontwikkelingen en toepassingen;
 • Je beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden;
 • Je wilt je vakinhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkelen;
 • Je beschikt over een gezonde dosis ambitie.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kaap Hoorn biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Op kantoor lunchen we met z’n allen in de kantine en de wekelijkse borrel vindt vaak plaats op het dakterras. Daarnaast ontmoet je regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

Wie zijn wij?

Kaap Hoorn is een belastingadvies- en accountantskantoor met ruim 20 professionals. Hiermee wordt een compleet pakket van dienstverlening geboden op het gebied van administratie, accountancy, belastingadvies en fiscale aangiften, alsmede de (vrijwillige en wettelijke) controle van jaarrekeningen. Deze diensten hebben wij ondergebracht in de volgende entiteiten:

 • Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs B.V.
 • Kaap Hoorn Belastingadviseurs B.V.
 • Kaap Hoorn Audit & Assurance B.V.

De kracht van onze dienstverlening is dat wij enerzijds hoogwaardige kwaliteit leveren conform de normen van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), Register Belastingadviseurs (RB) en de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten (SRA). Anderzijds streven wij in onze dienstverlening naar een duidelijke, heldere en open relatie met onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door een praktische en informele manier van werken. Wij richten ons zowel op ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, als op middelgrote en grote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal.

 

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en kom je graag een onder het genot van een kopje koffie jouw ambities bespreken? Bij ons ben je van harte welkom!

Je kunt je sollicitatie mailen aan coenappelman@kaaphoorn.net

Voor nadere informatie kun je ook contact opnemen via 0229-799800.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.