Heeft u zich al opgegeven voor onze Themabijeenkomst Wet Arbeidsmarkt in Balans?

Op maandagavond 2 december 2019 organiseren wij een interessante avond voor onze relaties die meer willen weten over de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans. Geeft u zich snel op om deze avond niet te missen!

 

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) treedt per 1 januari 2020 in werking en heeft grote gevolgen voor werkgevers in Nederland. Dit is dan ook de reden dat wij u als klant goed willen informeren over de komende veranderingen.

 

We zullen de avond beginnen met een presentatie van de heer Niels Wortel van EasySalary. Hij zal u informeren over de ins en outs van de WAB en de gevolgen van deze nieuwe wetgeving voor u als werkgever.

 

Vervolgens zullen wij u voorzien van onze fiscale eindejaarstips, waarmee u goed voorbereid het nieuwe jaar in kunt.

We sluiten de avond af met een inspirerende gastspreker (nadere informatie volgt).

 

Deze avond vindt plaats op maandag 2 december 2019 in Hotel Van der Valk Hoorn (Westfriese Parkweg 1, 1625 MA Hoorn). Wij ontvangen u graag vanaf 19.00 uur met koffie en thee in Van der Valk Hoorn. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.15 uur. Aansluitend wordt een borrel aangeboden en is er gelegenheid om na te praten met elkaar.

 

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden vóór 17 november via het inschrijfformulier onderaan deze pagina of door een e-mail te sturen naar info@kaaphoorn.net. Uiteraard mag u een introducé meenemen. Wij vernemen dit graag van tevoren. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

 

Indien u vragen heeft over deze bijeenkomst, kunt u contact met ons opnemen via info@kaaphoorn.net of 0229 – 799 800 (Willemijn van Ernst).

 

Wij hopen u 2 december a.s. te zien. Tot dan!