Beste relatie,

Via deze weg willen wij u graag laten weten dat Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs B.V., Kaap Hoorn Audit & Assurance B.V. en Kaap Hoorn Belastingadviseurs B.V. met ingang van 19 juni 2024 onderdeel gaan uitmaken van PIA Group. PIA Group is een accountancy- en advisorygroep, die zich bezig houdt met het opzetten van een accountancy netwerk in Nederland. Binnen PIA Group zijn inmiddels meerdere accountantskantoren in Nederland aangesloten.

Wij hebben de keuze om ons aan te sluiten bij PIA Group niet lichtzinnig genomen aangezien wij groot belang hechten aan onze eigen identiteit, autonomiteit en normen en waarden.

Door ons aan te sluiten bij PIA Group kunnen we gebruik maken van de ondersteuning en expertise van PIA Group en een deel van onze interne taken uitbesteden waardoor we ons meer kunnen richten op onze core business, namelijk de zakelijke dienstverlening richting u. Ook hopen we door deze aansluiting een nog aantrekkelijkere werkgever te worden zodat het makkelijker wordt personeel aan te trekken. Van groot belang voor ons is dat binnen PIA Group het behouden van de lokale kantoren met eigen identiteit voorop staat en dat betekent dat er voor u als klant niets verandert. Wij behouden onze eigen naam en identiteit en al uw contactpersonen blijven gewoon aanwezig.

Wij zijn van mening dat we door de aansluiting een grote stap voorwaarts hebben gemaakt in ons streven de continuiteit van onze organisatie te waarborgen en ons kantoor toekomstbestendig te maken zodat we u nog veel langer van dienst kunnen zijn!

Mocht u vragen hebben over onze aansluiting bij PIA Group dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon binnen Kaap Hoorn.

https://pianederland.nl/