Mijn naam is Stefan Groenewoud. Per 1 november 2021 ben ik werkzaam bij Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs. Ik ben afgestudeerd registeraccountant en binnen Kaap Hoorn heb ik de functie van Accountant Medewerker.

Ik ben mijn carrière gestart bij Deloitte Accountants. Gezien mijn affiniteit met het MKB heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar Horlings & Nexia, waar ik ben doorgegroeid tot extern accountant en één van de auditpartners.

Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in (controleplichtige) MKB familiebedrijven in diverse typologieën zoals handelsondernemingen, dienstverlening en productie-ondernemingen. Verder heb ik ook ervaring met de controle van stichtingen. Niet denken in problemen, maar in oplossingen is een motto dat ik vaak hanteer tijdens het uitvoeren van mijn dagelijkse werkzaamheden.

Naast mijn werkzaamheden voor klanten ben ik ook praktijkbegeleider voor trainees die hun praktijkopleiding tot registeraccountant proberen te voltooien en medeverantwoordelijk voor vaktechniek en compliance binnen ons kantoor. Tevens ben ik actief als toezichthouder voor diverse stichtingen.

Ik heb voor Kaap Hoorn gekozen, vanwege de focus op kwaliteit, de directe korte lijnen, een groeiende onderneming met een gevarieerd klantenpakket en de betrokkenheid van de medewerkers.
Naast mijn werk besteed ik mijn vrije tijd graag aan mijn zoontje, sporten, uit eten en leuke vakanties.