Mijn naam is Paddy de Bruijn en ik ben vanaf maart 2015 werkzaam als cliëntmanager op de controle afdeling bij Kaap Hoorn.

Vanaf 2005 ben ik werkzaam in de accountancy, waarin mijn focus voornamelijk ligt op de (wettelijke en vrijwillige) controle van jaarrekeningen. Ik ben mijn carrière gestart bij Deloitte Rotterdam. Vanwege de mijn verhuizing naar Almere ben ik na 4 jaar overgestapt naar een middelgroot accountantskantoor, HLB Schippers in Amersfoort. Op 1 januari 2013 is HLB Schippers overgenomen door BDO Accountants waardoor ik de overstap naar kantoor Ede heb gemaakt, hier was de controlepraktijk gehuisvest.

In mijn zoektocht naar meer uitdaging ben ik bij Kaap Hoorn Accountants uitgekomen. Vanuit mijn rol als cliëntmanager ben ik het aanspreekpunt voor klanten en begeleid ik de (gevorderd) assistent accountants. Tevens verzorg ik de personeelsuitjes bij Kaap Hoorn. Daarnaast ben ik bezig met mijn accountancy opleiding.

Ik ben vooral gespecialiseerd in grote ondernemingen en structuren, productie ondernemingen en handelsorganisatie. Daarnaast ben ik gericht op het zo efficiënt en effectief mogelijk uitvoeren van controle-opdrachten, dit houdt o.a. ook in aansturen van de klant en het opdrachtteam, waaronder duidelijke afspraken maken en zorgen dat alles binnen de gestelde termijnen wordt opgepakt en afgerond.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vrienden, ik hou van lekker uit eten gaan en probeer af en toe ook te sporten.