Mijn naam is Teske Deinum en ik ben sinds 1 juni 2020 werkzaam bij Kaap Hoorn als belastingadviseur.

Na het afronden van de studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam (in 2002) ben ik bij een aantal accountantskantoren werkzaam geweest, waaronder Mazars, EY en BDO. Verder heb ik een aantal jaren een eigen onderneming gedreven (belastingadvies en administratiekantoor). Ik ben ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Om onderdeel uit te maken van een professioneel team in een organisatie waar de klant en kwaliteit centraal staan, heb ik besloten de overstap te maken naar Kaap Hoorn.

Ik ben gespecialiseerd in kleine tot middelgrote (familie)bedrijven, zowel in de inkomstenbelasting- als vennootschapsbelastingsfeer. Ook adviseer ik bij vraagstukken over bijvoorbeeld erf- en schenkbelasting, overdrachtsbelasting en bij het opstellen van diverse overeenkomsten en contracten. Verder heb ik ervaring met bedrijfsopvolging, bedrijfsoverdrachten en de toepassing van de verschillende fiscale bedrijfsopvolgingsfaciliteiten.

In mijn vrije tijd speel ik cello in een symfonieorkest, ga ik graag wandelen of fietsen en ben ik als moeder van drie hockeyende dochters vaak te vinden langs de lijn van het hockeyveld.