Mijn naam is Bryan Kroon en ik ben vanaf mei 2019 werkzaam bij Kaap Hoorn als beginnend assistent accountant op de samenstel afdeling.

Na mijn studie financieel administratief medewerker heb ik mijn praktijk diploma boekhouden (PDB) gehaald. Op dit moment ben ik bezig met de afrondende fase van de studie Moderne bedrijfsadministratie (MBA) gevolgd waarbij ik het onderdeel bedrijfsadministratie reeds heb afgerond.

Ik ben mijn werkzame leven begonnen bij Henri Willig Kaasmakers waar ik onder andere verkoop en administratieve werkzaamheden heb gedaan. Als afrondende stage van mijn opleiding financieel administratief medewerker heb ik gekozen voor een klein administratiekantoor waarbij mijn werkzaamheden bestonden uit het begeleiden en opzetten van de financiële administratie van de klant, het samenstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van de fiscale aangiften. Tevens de daarbij behorende salarisadministratie. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar een klein accountantskantoor waarbij mijn werkzaamheden zijn uitgebreid met onder andere ook het doen van de fiscale aangiften en het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast heb ik minstens één jaar bijstand verleend als Financieel Beheerder bij een VvE Beheerder. Hierbij heb ik onder andere verschillende vergaderingen bijgewoond om toelichtingen te geven over de exploitatierekening aan de bewoners van de desbetreffende VvE’s.

Vroeger heb ik op nationaalniveau wedstrijden gezwommen, maar hier ben ik door werk en studie mee gestopt. Nu speel ik in mijn vrije tijd graag darts of kijk ik een serie.